96947642

Dažniausiai užduodami klausimai

Mokymai susideda iš teorijos ir praktikos, kur Mastermind formatu kurso dalyviai praktikuoja moderavimo įgūdžius nedidelėse grupėse nuo 7 iki 10 žmonių, išsikelia savo tikslus ir dirba pagal savo pageidavimus bei pristato produktus pagal Mastermind.

Mokymų trukmė 6 savaitės. Per savaitę po du susitikimus.

Mokymai susideda iš 6 teorinių pamokų ir 6 praktinių. Namų darbus tikrina kurso kuratorius ir kurso autorius. Visuose susitikimuose dalyviai dalyvauja su įjungtomis kameromis. Kiekvienas kurso dalyvis vienu metu atliks 2 vaidmenis: Mastermind grupės moderatoriaus ir Mastermind grupės nario.

Kurso pabaigoje kiekvienas iš dalyvių pristatys grupei savo Demo Mastermind pristatymą ir gaus kurso autoriaus grįžtamąjį ryšį, bei grupės dalyvių atsiliepimus.

Kursų pabaigoje išduodamas kurso pažymėjimas.

Teorinės pamokos – 1 pamokos trukmė nuo 2 iki 2,5 val.

Praktinės pamokos – 1 pamokos trukmė nuo 3 iki 3,5 val.

Taip. Galimybė mokėti dalimis iki kurso pabaigos. Norėdami tai padaryti, apie savo ketinimą turite pranešti autoriui arba kuratoriui.

Yra tokia galimybė. Galite sumokėti reikiamą sumą ir padidinti dalyvio paketą. Norėdami tai padaryti, apie savo ketinimą turite pranešti autoriui arba kuratoriui.

Įsigijus Teorijos ir praktikos paketą, prieiga suteikiama 6 mėn. VIP paketą – 1 metai nuo kurso pabaigos.

Norint gauti Marinos Valukonienės Mastermind moderatorius kurso baigimo pažymėjimą, būtina baigti visas teorines ir praktines pamokas, atlikti visus namų darbus, parengti baigiamąjį Demo Mastermind pristatymą. kurso pabaigoje ir pademonstruoti jį mentoriui bei grupei.

Kursams pasibaigus, lieka prieiga prie bendros grupės, kurioje galima bendrauti ir užduoti klausimus. Taip pat siūlome įvairius formatus tolimesnei sąveikai po kurso. Daugiau apie tai sužinosite praktiniuose užsiėmimuose.